به گزارش خبرنگاران گروه فرهنگ، هنر و رسانه خبرگزاری گزارش خبر، سالروز شهادت حاج خلیل نعیمی دبیر اول سفارت جمهوری اسلامی ایران در بغداد با حضور مردم و خانواده این شهید والامقام و بسیجیان پایگاه مقاومت خاتم الانبیاء لامرد در زادگاهش تراکمه لامرد برگزار شد.
در این مراسم معنوی، حسن نعیمی برادر شهید حاج خلیل نعیمی دقایقی در باره ابعاد شخصیتی برادر شهیدش عنوان کرد و گفت: مسیر شهداء ادامه دارد و ما باید ادامه دهنده خون پاک شهیدان باشیم.
نعیمی بیان کرد: شهید حاج خلیل فردی سختکوش, زحمتکش، وظیفهشناس و بی توقع بود که لحظهای از مسؤولیتی که بر عهدهاش بود، غفلت نمی کرد.
او افزود: همواره یاد خدا و شهیدان را در ذهن خود زنده نگه می داشت و با خبر شهادت برادرم در بغداد، موجی از تنفر و انزجار عمومی در داخل و خارج از کشور نسبت به اشغالگران همراه داشت و مقامات عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران در آن زمان پیامهای تبریک و تسلیت را صادر کردند و یا اینکه با حضور در منزل شهید با این خانواده داغدار اظهار همدردی نمودند.
وی، در ادامه این مراسم معنوی که در مسجد قبا تراکمه و با حضور سرهنگ رضویان فرمانده حوزه شهری شهید مصطفی خمینی و بسیجیان پایگاه خاتم الانبیاء نیز برگزارشد، قطعه شعری را در وصف برادر شهیدش سرود.
به گزارش محمود صابری زاده خبرنگار و دستیار رسانه ای در استان فارس، شهید حاج خلیل نعیمی، در سال 1333 در شهرستان لامرد و در خانواده ای مذهبی دیده به جهان گشود.
تحصیلات ابتدایی را در زادگاه خود به پایان برد و در عنفوان جوانی، تحصیلات خود را نیمه تمام رها و فعالیتهای خود را در خارج از کشور دنبال کرد.
شهید نعیمی در طول اقامت در خارج از کشور با دیدگاهها و افکار حضرت امامخمینی (س)، رهبر کبیر انقلاب اسلامی و مبارزات ملت سلحشور ایران بر ضد رژیم ستم شاهی آشنا شد و با اوجگیری نهضتاسلامی نقش بارزی در نشر افکار بلند حضرت امام(س) ایفا کرد.
او با پیروزی انقلاب اسلامی در بهمنماه سال 1357 به میهن اسلامی بازگشت و در فضای جدید فکری و سیاسی جامعه تلاش خود را معطوف اعتلاب علمی و تحصیلاتی خود نمود و به ادامه تحصیل در حوزه علمیه پرداخت.
شهید نعیمی با روحیه خستگی ناپذیر خود به کسب علم و دانش و تلاش بیوقفه همت گماشت و در طول دفاع مقدس چند نوبت رهسپار جبهههای نبرد حق علیه باطل گردید و پس از پایان این دوران جذب وزارتامورخارجه شد.
شهید نعیمی پیش از عزیمت به سفارت بغداد، در سفارت جمهوری اسلامی ایران در ریاض و سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در لاهور پاکستان نیز به فعالیت اشتغال داشت.
وی به دو زبان عربی و اردو مسلط بود و با زبان انگلیسی نیز آشنایی داشت.
به گزارش خبرنگار "محمود صابری زاده" ، شهید نعیمی در ساعت 14 روز پنجشنبه، 27 فروردینماه سال 83 در حین خروج از سفارت جمهوری اسلامی ایران در بغداد توسط یک گروه مسلط ناشناس مورد حمله مسلحانه قرار گرفت و بلافاصله به فیض شهادت نایل آمد.
شهید علی نعیمی، برادر شهید خلیل نعیمی نیز در سال 1360 در حالی که بیش از 20 بهار از عمر وی نمی گذشت در جبهههای گیلانغرب و در مصاف با بعثی های جنایتکار به شهادت رسیده بود.
از شهید نعیمی 5 فرزند شامل 4 پسر و 1 دختر به یادگار مانده است.
این آئین شهدایی، که با مداحی حجت الاسلام شجاعی صورت گرفت، به همت خانواده شهید نعیمی و پایگاه مقاومت بسیج خاتم الانبیاء لامرد برگزار شد.