شناسه خبر: 510652

چهارشنبه 18 تیر 1404 15:07

بازرسی‌های بهداشتی دامپزشکی بافق از سردخانه رستوران‌ها؛ گامی در جهت صیانت از سلامت عمومی

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری گزارش خبر، رئیس اداره دامپزشکی بافق از اجرای طرح تشدید نظارت بر نحوه نگهداری فرآورده‌های خام دامی در سردخانه‌های رستوران‌ها و اماکن عرضه این فرآورده‌ها خبر داد و افزود: رستوران ها و مراکز طبخ غذا به عنوان یکی از بزرگ ترین و مهم ترین مصرف کنندگان گوشت و سایر فرآورده های خام دامی مطرح می باشند که در صورت کنترل نشدن و عدم نظارت دقیق بر فرآورده های خام دامی آنها،نتایج فاجعه باری گریبانگیر شهروندان خواهد شد.

فرزانه سالاری با تأکید بر لزوم رعایت دمای مناسب برای نگهداری گوشت و سایر محصولات خام دامی، گفت: «فرآورده‌های منجمد دامی باید دارای تاریخ تولید، تاریخ انقضا و مبدا مشخص باشند. همچنین نحوه چیدمان صحیح در سردخانه‌ها نیز مورد بررسی دقیق بازرسان قرار می‌گیرد

وی افزود: «در جریان بازدیدهای میدانی، کارشناسان دامپزشکی با ارائه آموزش‌های لازم، به متصدیان مراکز عرضه نحوه صحیح نگهداری این محصولات را یادآور می‌شوند

رئیس دامپزشکی بافق در پایان خاطرنشان کرد: «هدف اصلی این نظارت‌ها، ارتقای امنیت غذایی، و جلوگیری از بیماری‌های قابل انتقال از طریق غذا است